HAMBA DUNIA KEMBALI *TEKASHI 6IX9INE, LIL PUMP | *KISAH BENAR* (HAMBA MUDA DUNIA KITA) | *FOOTAGE* බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
  • 2020 මැයි 15

  • Meed Ceritakan The Truth pasal pasal Tekashi 6IXNINE & Lil Pump. Hi Broheems! Please Tekan Button Subscribe kalau belum, lepastu tekan Button Bell tu (Make sure Enable) Dont forget untuk Hit LIKE! and please support this channel for future content. Thank You for being here! Feel free to share and Comment anytime. Lets Grow This Channel Together! All of us. -PrinceMeed- Follow me on Twitter - https://twitter.com/princemeedonly Facebook Page - https://www.facebook.com/princemeedDOWH/ Instagram - https://instagram.com/princemeedonly/

අදහස්

  • SYEDOT ASMR
    SYEDOT ASMR මාස 4කට පෙර

    siapa se7 meed buat lemon challenge 🍋 angkat tangan ☝️

  • Senin bin Khamis
    Senin bin Khamis මාස 2කට පෙර

    Sape benci tekashi 6ix9ine like sikit

  • Axe King
    Axe King මාස 4කට පෙර

    Sedekah kan al-fatihah arwah nenek aku yg baru meninggal ptg tadi. Tp aku tk dpt balik kampung tgk 😭 ayah aku je dpt balik adk beradik. Ak tggl melaka nenek aku di jengka pahang 😭 Allahukahbar rindu wan 😭

  • someone darling
    someone darling මාස 3කට පෙර

    Dont worry,Allah is in control of everything actually. Not illuminati 😁

  • Daniel Lan
    Daniel Lan මාස 2කට පෙර

    Syurga kafir di dunia..inshallah syurga kita(muslim) akan menanti yg abadi..aaminn

  • Hairy Azhar
    Hairy Azhar මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    nak mintak sedekahkan alfatihah buat kawan aku yg baru meninggal akibat excident jam 4 ptg td. Al-Fatihah (dibaca)

  • Puteri Imratul
    Puteri Imratul මාස 4කට පෙර

    Dah lah 6ix9ine bergaduh dengan ariana sebab ariana dpt no.1 in billbord😂🦶🏻

  • Alyaa Vlogs
    Alyaa Vlogs මාස 4කට පෙර

    Princemeed : diorang semua Ada banyak duit

  • Shadina Aishah
    Shadina Aishah මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Tekashi 69 just got 2 millions in his live and said that he are the biggest artist in the world

  • Amirul Nizam Amnz
    Amirul Nizam Amnz මාස 3කට පෙර

    Biasalah artis2 mcm ni kbyakan bwah illuminati, nti suatu hari klau dia dah insaf ke nk kluar dri bnde ni ke akan dibunuh atau jatuh dlm skelip mata.. mcm Xxxtentacion lah dia last2 sblum dia mati dia byk buat kbaikan mcm derma2 utk org susah

  • Afiq Lone Ranger
    Afiq Lone Ranger මාස 3කට පෙර

    Lil pump dgn 69 power sbb illuminati je... Langsung xde seni mcm rapper Tupac, Eminem, 50 cent, Ice Cube sgt jauh beza. Fu*k lilpump 69

  • PAK ABU PRODUCTION
    PAK ABU PRODUCTION මාස 3කට පෙර

    Takeshi 6ix9ine: "i'm the king"

  • Din Mugiwara Free Fire Gaming
    Din Mugiwara Free Fire Gaming මාස 4කට පෙර

    Dunia hanyalah sementara

  • Miss Panda
    Miss Panda මාස 4කට පෙර

    Aku sorang je ke yg xknal spa lil pump ni huh?😅

  • Faiz Custom
    Faiz Custom මාස 4කට පෙර

    Money dont change people,it just revealed their true colour

  • 24 03
    24 03 මාස 4කට පෙර

    Tekashi : breaks record by 5 million views in an hour

  • kamil zakri
    kamil zakri මාස 3කට පෙර

    jika engkau ingin disanjung dan dipuja, maka engkau adalah berhala seterusnya yang akan dihancurkan nabi isa😁

  • Leonard Bakers
    Leonard Bakers මාස 4කට පෙර

    Remember my menggg , u the guy u the man i was thinking that u can be the real Mans buddy .

  • Elite Budder
    Elite Budder මාස 4කට පෙර

    Kesimpulan yang saya dapat dalam semua vid prince

  • Ayie
    Ayie මාස 4කට පෙර

    Saya tahu ramai yang tidak bekerja and hilang sumber pendapatan..