Drama Setan (Serius+Spontan) : JAGA HATIKU බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
  • 2020 අප්‍රේල් 27

  • Drama spontan yang simple ini dibuat bagi mengubat rindu kepada Drama Spontan yang lama menyepi disebabkan PKP. Semoga terhibur. Instrumental music: @Z Qusyairi https://youtu.be/qAIUAYqzHEQ Subscribe Youtube: @SyahmiSazli Team | @Anissa Faizul

අදහස්

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli මාස 5කට පෙර

    Alhamdulillah trending #1 dalam masa 24jam. Walaupun drama spontan kali ni agak simple, shooting pun dlm rumah je tapi masih lagi diterima. Terima kasih semua🙏❤️ Tahniah Asif , Nissa & Pak Abu🔥

  • Fahmi Asraf TV
    Fahmi Asraf TV මාස 4කට පෙර

    TAHNIAH MIE..🌹

  • Luqmey Fahmin
    Luqmey Fahmin මාස 4කට පෙර

    Salam syahmi. Sy Dr di hospital raja perempuan zainab II. Nok mitok jaso syahmi utk promote rakyat klate g derma daroh. Daroh makin sikit. Penderma makin kurey. Harap syahmi buleh guno pengaruh syahmi utk promote rakyat malaysia g derma daroh. Maklumat lanjut:

  • Mohd Radhi Raduan
    Mohd Radhi Raduan මාස 4කට පෙර

    Muka Asif mcm Muka Kylian MBAPPE sape setuju kasi like sikit

  • Podin Shahz Channel
    Podin Shahz Channel මාස 4කට පෙර

    Assalam kwn2 semua..sye seorang rider foodpanda dan sye ada kongsikn pengalaman saya sepanjang menjadi rider di youtube channel sye..pd korang yg nk tau apa yg rider2 foodpanda buat,bole la jengah2 youtube channel sye ye.

  • Syahmi Sazli
    Syahmi Sazli මාස 5කට පෙර

    Ni je yg mi mampu buat musim ni. Semoga dpt mengubati rindu korang kpd Drama Spontan. Jangan lupa share biar trending gais🙏🔥❤️

  • Kaixa viii
    Kaixa viii මාස 4කට පෙර

    "setting"

  • aresmuzamel
    aresmuzamel මාස 4කට පෙර

    Hey random person scrolling down the comment section

  • Ranggi Man
    Ranggi Man මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Satu satunya orang yang boleh berbicara dengan Cameraman.......

  • boss projek
    boss projek මාස 4කට පෙර

    Sapa yang like comment saya.saya akan subscribe balik untuk memudahkan saya paling penting korang kena subscribe saya dulu.sama2 salin tolong ya

  • iRon Man2121
    iRon Man2121 මාස 4කට පෙර

    It's looks funnier like this, i think the cut scene is no need.

  • Orang Biasa
    Orang Biasa මාස 4කට පෙර

    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

  • Luffy Lu
    Luffy Lu මාස 4කට පෙර

    Paling tak tahan tu setting, shooting, dating, betting. Rupanya meeting.. Keep up the good work😂😂😂😂

  • Nik Suraya
    Nik Suraya මාස 5කට පෙර

    Cite syahmi mmg best spe setuju like ah skit org kelantan hebat

  • AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe
    AINA AYUNI BINTI ZULKIFLI Moe මාස 5කට පෙර

    Esok Birthday aku nak like satu pun takpelah 😢❤️✨

  • ADAM077
    ADAM077 මාස 4කට පෙර

    video paling popular 2020 jatuh kepada

  • Best 4 Gaming
    Best 4 Gaming මාස 4කට පෙර

    JANGAN DI SKIP IKLAN NYE..nk bg duit raya kat asif ni.

  • THE SIBLING ANDREW&EMIRA
    THE SIBLING ANDREW&EMIRA මාස 4කට පෙර

    "you the best syahmi sazli"

  • Aifhabits World
    Aifhabits World මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Asif saw hard work to make spontaneous dramas become funny and interesting

  • MOHD ZAIM
    MOHD ZAIM මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    2:58