Burno u Skupštini: Mandić - Pustite vladiku na slobodu! Vukovićka - Nema srbovanja u CG බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
 • 2020 මැයි 13

 • #CrnaGora, #AndrijaMandić, #Demokratskifront Lider Nove srpske demokratije i član predsjedništva Demokratskog fronta Andrija Mandić, kazao je danas ,u sredu 13. maja u Skupštini CG, da je opozicija planirali da pozovu sve pravoslavne vjernike da izađu na ulice i blokiraju sve puteve dok se na slobodu ne pusti episkop budimljansko-nikšički Joanikije sa sveštenicima, ali da su odustali nakon poziva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i Episkopskog savjeta Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. - Na sjednici poslaničkog kluba Demokratskog fronta (DF) smo promijenili smo prethodno donešenu odluku da pozovemo sve pravoslavne hrišćane da blokiraju Crnu Goru i zaustave svako kretanje i saobraćaj dok ne budu oslobođeni Joanikije i sveštenici. Nakon poziva Amfilohija i Episkopskog savjeta, koji su poručili i nama svim partijama da se uzdrže od bilo kakvih partijskih i političkih zloupotreba crkve. Da ne bi bilo da mi nešto želimo da zloupotrijebimo, što su pokušavali da nam pripišu mnogi, mi hoćemo da budemo članovi Crkve kojima niko ne može prebaciti da želimo da profitiramo”, kazao je Mandić. Podsjetimo, vladiki Joanikiju i sveštenicima je određeno zadržavanje do 72 sata nakon jučerašnje litije u Nikšiću. Andriju Mandiću je replicirala poslanica Demokratske partije socijalista (DPS), Aleksandra Vuković, kazavši da je sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) trebao da se održi prije nekoliko dana, ali su čelnici SPC poštujući mjere koje je donijela država Srbija, kao njihova matična država, odgodili sabor za sutra, 14. maj. - Prvi put od kada se održavaju litije one su politizovane“, ocijenila je Vuković i dodala da su u DPS-u „za hrišćanstvo i pravoslavlje, a ne srboslavlje“. A kako je tekao tok današnje sednice parlamente CG pogledajte u video prilogu iznad pa o svemu donesite svoj sud. #novosti, #politika, #vesti, #novostidana, #vestiCrnaGora, #CrnaGora, #Srbi, #Serbia, #Serbian, #Nikšić, #SPC, #pravoslavlje, #AndrijaMandić, #Demokratskifront, #DF, **************************** Za više informacija pratite nas preko portala i društvenih mreža: WWW: srbin.info YouTube: https://shorturl.at/gnosN Twitter: https://twitter.com/srbininfo Facebook: https://www.facebook.com/srbin.info ---------------------------- Ukoliko imate želju da podržite rad produkcije „centar” i rad portala „srbin.info”, donacije možete uplatiti putem sledećih linkova: https://www.paypal.me/srbininfo/ https://www.paypal.me/srbininfo/5 https://www.paypal.me/srbininfo/10 https://www.paypal.me/srbininfo/20 https://www.paypal.me/srbininfo/50 https://www.paypal.me/srbininfo/100 https://shorturl.at/celB9

අදහස්

 • СРБИН.инфо
  СРБИН.инфо මාස 4කට පෙර

  Не заборавите да пратите канал СРБИН.инфо кликом на дугме SUBSCRIBE (ПРАТИТЕ) испод видеа. Хвала.

 • Theresa Müller
  Theresa Müller දින 5කට පෙර

  Boli istina zato ne dajuoj da prica tose vidi vaspitanje

 • Theresa Müller
  Theresa Müller දින 5කට පෙර

  Sram vas bilo kako se ponasate sa zenskom bicu pa viste gori nego turci ili albanci ili arapi

 • Zoran Radovic
  Zoran Radovic සති 1කට පෙර

  Дрољетино

 • ant venom
  ant venom සති 2කට පෙර

  Laprdanja ove sa kapom su se toliko smučila narodu. Kladim se da je zbog nje dps ostao bez 4-5 mandata.

 • Alen Nyx Ulric
  Alen Nyx Ulric මාස 2කට පෙර

  Koliko mi je smjesna ona kapa sto nosi Zena 😂😂 nikako je ozbiljno nemogu je shvatiti

 • Pako Pakic
  Pako Pakic මාස 3කට පෙර

  Vukovicke kurvice... kurvice.

 • ДАНИЛО ПАВЛОВИЋ
  ДАНИЛО ПАВЛОВИЋ මාස 3කට පෙර

  Ова Вуковића је глупа да Бог сачува

 • Milan Krstovic
  Milan Krstovic මාස 3කට පෙර

  Vukovicka ne lupetaj pametnija si bar malo kada cutis. Slusao sam debila al kao tebe jos nisam.

 • Vera Krstic
  Vera Krstic මාස 3කට පෙර

  Ko. Dira. Crkvu. I. Popozne. Ljude. Bog. Ce. Im. Suditi. Bog. Ne. Zuri. Gleda. Sve.

 • petlla1
  petlla1 මාස 3කට පෙර

  Ovi df-covi su pukli skroz,ka babe su, nedaju nikom da prica sem njih

 • Ante Cvitković
  Ante Cvitković මාස 3කට පෙර

  Bravo, nema srbovanja. Ovako su popovi i u Hrvatskoj devedesetih trovali neuk narod. Tog popa nemojte nikad pustit iz zatvora, to je nacionalisticko sovinisticko klerofasisticko smece.

 • okar okar
  okar okar මාස 4කට පෙර

  U Crnoj Gori je Crnogorska pravoslavna vjera a ne srpska.Od kada je pravoslavlje vlasništvo Srba

 • Nemanja Raicevic
  Nemanja Raicevic මාස 4කට පෙර

  Ja sam zaljubljen u u ovu zenu

 • Halim Krasniqi
  Halim Krasniqi මාස 4කට පෙර

  Русији и Србији нијë им успëло да направë Православни Ватикан на Коцобу па сада манипулишу џрбски народ да би направили Православни Ватикан на Црној Гори. Ë па неqë Можë!!!

 • Upriva
  Upriva මාස 4කට පෙර

  Ahahah kakva njuska. Lepardica sa kapicom. Majko mila kakav je Balkan cirkus postao.

 • Semir Kasumovic
  Semir Kasumovic මාස 4කට පෙර

  Mandic kaze "sveti vladika"..kako moze jednog obicnog covjeka koji je zavrsio teologiju i koji je svjesteno lice (to mu je zanimanje) da naziva tako? To je svetogrdje. Zasto je bilo koji pop bolji od obicnog covjeka?? Zasto se ijedan pop naziva svecem?? Zasto se klanjate ljudima koji su samo praktikovali vjeru i nazivate ih nekakvim svecima?? Klanjajte se samo Bogu svemogucem.

 • bgvracar
  bgvracar මාස 4කට පෙර

  Da li ova žena ikad skine kapu kad je u parlamentu? Na šta to liči?

 • Goran Goran
  Goran Goran මාස 4කට පෙර

  Na kojoj je ova drogi zajebala je heroin

 • Vladimir Putin
  Vladimir Putin මාස 4කට පෙර

  Što niste ispostovali bojkot milovi podanici iz DF a, svake cetiri godine mu produzite mandat BAGRO lajava. Vi ste sindjovi parlamentarci, a para vam ne fali svi ste puni kao brod. Radite li išta 30 godina osim sto mlatite iz tih klupa. Vi niste predstavnici srpskog naroda u cg.