Bukan Gadis Biasa (2020) | Episod 21 බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
  • 2020 මැයි 16

  • Johana bukan gadis sembarangan. Rambutnya dicukur pendek. Kalau ada yang cuba mencari fasal, dia tidak teragak-agak melayangkan penumbuk. Jeans dan kemeja menjadi teman akrabnya. Misinya hanya satu, memberi masa depan yang lebih baik untuk si kecil Aisya yang memanggilnya ‘emak’. Cinta adalah sesuatu yang asing baginya. Pertemuan semula Amirul dengan Johana membuatkan Amirul yakin tentang perasaannya. Hidup Johana sering kali bersimpang-siur dengan Rayyan, sepupu Amirul yang degil tetapi berprinsip. Kemunculan adik Rayyan, Amer membuatkan Jo rasa terpukul. Si mata keranjang itu cuba mencari jalan 'fast track' ke hatinya sedangkan Amirul yang terlebih dahulu ada masih setia menanti. Takdir memerangkap dirinya di antara tiga hati yang bersaudara. Mampukah dia terus menipu diri? Atau haruskah dia pulang kepada fitrah, memilih jalan bahagianya bertemankan sekeping hati yang lain?

අදහස්

  • mat. chikz29
    mat. chikz29 මාස 4කට පෙර

    sapa yg sanggup tunggu dekat you tube keluar drpd tengok dekat tv yg bnyak iklan

  • putra_adri_affandi
    putra_adri_affandi මාස 4කට පෙර

    SAPA TAK SUKA JULIA NGAN AMER LIKE

  • Choirul Khasbi
    Choirul Khasbi මාස 4කට පෙර

    Siape yg menyampah tengok watak amer & juliana same"jahat pura" baik sengaje bg opah racun kasihan opah cakap q takut" kelakar tengok rayyan & jo soosweeet 😀😁😁

  • Zizie Zack
    Zizie Zack මාස 4කට පෙර

    jo ni dahagakan kasih sayang dan nak curahkan kasih sayang. sebab tu dia sanggup jaga opah, besarkan aisyah, dan terima rayyan.. perwatakan tomboy dia cuma self defense mechanism supaya orang tak ambil kesempatan kat dia.

  • Nurfatihah Mohd Rafi
    Nurfatihah Mohd Rafi මාස 4කට පෙර

    Aku sorg je ke yg geli tgk rmbut si juliana tu😂

  • Red Zaa
    Red Zaa මාස 4කට පෙර

    Muzaffar makin tegas dgn juliana.. Yeayyy

  • shina park
    shina park මාස 4කට පෙර

    Apalah ayah yan ni..berterus terang jelah dengan amirul pasal status dia, sampai bila nak simpan amirul tu dah besar panjang dah tua bangka. Tisu sangat ke hati dia smpai nak kena jaga.

  • Miss Potato
    Miss Potato මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    ni kalau aku jadi jo dah lama aku flying kick kat muka ju.. who's with me??

  • KHATTYROSLI CHANNEL
    KHATTYROSLI CHANNEL මාස 4කට පෙර

    mak garang mak suka marah orng

  • Azmerah Merah
    Azmerah Merah මාස 4කට පෙර

    Prampuan mcm jo lh yang baik d jadi kan pasangan hidup☺️😇bukan prampuan mcm hanim tak

  • K Y
    K Y මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    tak kisah aku nk like juga! First time tengok lakonan ozlyn buat orang geram 😱

  • Zara Zeb
    Zara Zeb මාස 4කට පෙර

    Asal tetiba je habis?! "Maafkan papa"

  • Nur Athirah
    Nur Athirah මාස 4කට පෙර

    Sapa perasan ..yg doktor rawat opah Aminah tu penyanyi sebenar lagu "Angkara"?..like syikit...

  • muhammad aiman
    muhammad aiman මාස 4කට පෙර

    sape suka tengok bukan gadis biasa dengam korban kasih like😊

  • Bani Adam
    Bani Adam මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Minit

  • Tg_ Zarn
    Tg_ Zarn මාස 4කට පෙර

    Time Rayyan kecil aku benci gila tengok Opahhh nie..Tapi bila Rayyan dah besar aku jadi kesian dkt Opah..Btw aku ingt drama nie dah tamat tadi😂🤧

  • Adibah Nadhirah Adibah Amran
    Adibah Nadhirah Adibah Amran මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Suka tgk jo rayyan 😔❤️❤️❤️

  • Nor Aidah
    Nor Aidah මාස 4කට පෙර

    Rindu nak dgr opahh sebutt 'igdhoraaaa' aku puasa ,aku lapa 🤣🤣🤣

  • cinta hati
    cinta hati මාස 4කට පෙර

    Ju: keturunan opah aminah semua yg baik2 tau

  • Albee. K Story
    Albee. K Story මාස 4කට පෙර

    adooooi tiba tiba habis terus 😂 baru menangis, terus stop airmata aku, naik semula airmata aku 😂