Bukan Gadis Biasa (2020) | Episod 17 බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
  • 2020 මැයි 12

  • Pelakon: Ayda Jebat, Remy Ishak, Sheila Rusly, Nazim Othman, Mas Khan, Lia Natalia, Ako Mustapha, Shajiry, Haeriyanto Hassan, Zarul Umbrella, Balkisyh Semundur Khan, Ozlynn, Chacha Maembong, Idzham Ismail Bermulalah episod dimana Johana kini bergelar isteri kepada Rayyan. Raja Suffian sibuk berusaha untuk mencari kebenaran tentang Aisya adakah benar-benar anaknya. Raja Muzaffar pula sibuk dengan urusan kerjanya dan mengharapkan 100% urusan menjaga Opah Aminah keatas tangan Juliana dan Amer. Opah Aminah mula menunjukkan genjala sakit, seolah-olah dia rindukan Johana yang telah lama tidak melawatnya. Juliana pula seolah-olah membiarkan Opah Aminah terseksa dan tidak diperdulikan (Hukum Karma, dahulunya Opah Aminah membiarkan Edora sakit sendirian kini Juliana menantu kesayangannya pula membiarkan Opah Aminah sakit tak dipedulikan. --- Tonton episod penuh di: http://www.tonton.com.my Langgan Youtube kami: ► TV3: https://bit.ly/2u3wcJV ► TV9: https://bit.ly/2ML14If ► DS: https://bit.ly/2KuVyXd Ikuti Instagram kami: ► TV3: https://www.instagram.com/tv3malaysia/ ► TV9: https://www.instagram.com/tv9malaysia/ ► DS: https://www.instagram.com/dramasangat/

අදහස්

  • riyad habil
    riyad habil මාස 6කට පෙර

    Actually, rasa sedih bila tgk Rayyan kena keluarkan kawan die dri rumah

  • OKLEK oklek
    OKLEK oklek මාස 6කට පෙර

    sape rasa rayyan hensem likee

  • Shamizaa Amanda
    Shamizaa Amanda මාස 6කට පෙර

    Semak,biadap,memang

  • broken heart
    broken heart මාස 6කට පෙර

    sapa rasa cite ni best gile😊

  • Rozzielove Rozzievialene
    Rozzielove Rozzievialene මාස 6කට පෙර

    Member : ehh kau tgok cter apa mlm ni ?

  • Muhaimin rosli
    Muhaimin rosli මාස 6කට පෙර

    Korang ade rase x...walaupon ni belakon,tpi mesti ade rase sakit hati tgok pelakon²yg jahat...tpi rase macm nk marah...tpi maklumlah ni filem kan😂😂😂

  • Cik Nur
    Cik Nur මාස 6කට පෙර

    alhamdulillah uja dgn jo da baik² ,itu baru namanya sahabat dunia akhirat ,biasalah manusia tk pernah lari dri buat silap. Geram la tengok opah merajuk cute sngat 😂 ,jeling mata angkat kening 🤣. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ opah. Tak sabar nk tengok episod esk ,jo sound hanim sbb tampar suami dy ,wow 😍

  • cahya pelangi
    cahya pelangi මාස 6කට පෙර

    Drama kalau ada Remy Ishak confirm meletop..mmg real..

  • Ajeri Samad
    Ajeri Samad මාස 6කට පෙර

    aku dh record masa mama amir letak ubt dlm air tu. nanti episod 18 aku nk tnjuk kt papa rayyan. siap lh kau. padan muka

  • Jaana Soul
    Jaana Soul මාස 6කට පෙර

    Ketagih teruk cita ni. Bukan beshe2

  • Jamariah Draman
    Jamariah Draman මාස 6කට පෙර

    Yeahhh ujah daa baik ngn jo, biasa lah manusia tak lari dari kesalahan, dan sekuat ii seseorang adalah yang meminta maaf, syabas lah bukan gadis biasa👍🏻❤️

  • Scorpio Doid
    Scorpio Doid මාස 6කට පෙර

    Trbaikk machoo teruk tgk rayyan mngamuk.. tp dia brani dgn bini dia ja.. dgn amir, ayh dia xplk dia ngamuk cmni....🤣

  • Bunga rozs
    Bunga rozs මාස 6කට පෙර

    Geram plak dgn si anak manja n si mak rambut serunding tu... Anak dye yg kuang ajo... 🙄

  • On xOn
    On xOn මාස 6කට පෙර

    Asal aq tengok ozzlyn ni dh mcm Marilyn Monroe versi jahat.. Hahhahaha

  • vqilvmhd _
    vqilvmhd _ මාස 6කට පෙර

    Tak sabar nk tgk next episodddddddd! Best ah cite niii👍

  • Syadzwan 1105
    Syadzwan 1105 මාස 6කට පෙර

    Jelingan tajam bla ipah merajuk, "kenapa lambat, si jo kata pindah rumah, ,opah wt mimik muka comel sgt bla tnyaa, 😏😂😂

  • Ana Biella
    Ana Biella මාස 6කට පෙර

    "berinai tgn?...." I love this part😅😅

  • Zuraida Fitri
    Zuraida Fitri මාස 6කට පෙර

    Lawak plak tgk opah nii 😂😂

  • Anarizta Lisa
    Anarizta Lisa මාස 6කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

    Thanks dah up min👍👍

  • Ira Ira
    Ira Ira මාස 6කට පෙර

    Selalu best drama bg Remy Ishak apalagi wktu jadi PK cik am,,, cocok juga lakonan dg ayda jebat,,, ditunggu episode berikutnya