Ajouad laat agent Steven shockerende beelden zien | AJOUAD EN DE TOP 600 #8 බාගන්න

ඔබේ මිතුරන්ට යවන්න
එකතු කරන්න
 • 2020 මැයි 17

 • Wijkagent Steven heeft een eigenzinnige en persoonlijke aanpak en is er van overtuigd dat dit de manier is.Hoe reageert Steven op de schokkende beelden? #ajouadendetop600 #top600 In Ajouad en de Top 600 gaat Ajouad El Miloudi op zoek naar de jongens die op deze lijst van veelplegers staan. Hij vindt ze op straat, bij opvanglocaties en via de politie, zoekt uit wie ze zijn en wat ze beweegt om het criminele circuit in te gaan. Bij hoge uitzondering krijgt hij deze vaak mediaschuwe jongens te spreken. Ook gaat hij op zoek naar antwoorden op de vraag wat de beste aanpak en hulpverlening voor deze jongens is. Deze serie is deels gemaakt voor de corona-maatregelen. ──── ⭐ Abonneer op het NPO 3 Extra kanaal: https://www.npo3.nl/abonneer-npo3-extra ⭐ Abonneer op het NPO 3 kanaal voor exclusieve YouTubeseries: https://www.npo3.nl/abonneer ──── Op het NPO3 Extra YouTube kanaal vind je wekelijks de beste nieuwe video's zoals Onrecht!, Narcostaat, Hufterproef, First Dates en Wie Doet Het. Abonneer nu om niks te missen! Wil je nóg meer van NPO 3? Check dan het NPO 3 kanaal op YouTube. Hier vind je onze YouTube original series zoals Keuringsdienst van Waarde, Kelderklasse, De Slet van 6VWO en Vakkenvullers ➡️ https://www.youtube.com/npo3 ► Wat is nou toch de 'met' van je frietje met? Bekijk: https://www.npo3.nl/frietjemet ► Hoe gaat het met de slet van 6 VWO? Bekijk https://www.npo3.nl/desletvan6vwo ► En, weet jij wat de stuggles zijn van Ronnie Flex? https://www.npo3.nl/hiphopnl ──── ⭐ Ontdek meer van NPO 3 op onze website, socials en app! ► Website - https://www.npo3.nl ► Instagram - https://www.instagram.com/npo_3 ► Facebook - https://www.facebook.com/npo3 ► App iOS - https://www.npo3.nl/ios-app ► App Android - https://www.npo3.nl/android-app ──── ⭐Afspeellijsten ► De Slet van 6VWO: https://www.npo3.nl/yt-de-slet-van-6vwo ► Vakkenvullers: https://www.npo3.nl/yt-vakkenvullers ► Joardy Season: https://www.npo3.nl/yt-joardy-season ► Sekszusjes TV: https://www.npo3.nl/yt-sekszusjestv ► Kelderklasse 15: https://www.npo3.nl/yt-kelderklasse-15

අදහස්

 • PJH
  PJH මාස 4කට පෙර

  Die jongen die dat mes liet zien verpest het echt voor die agent man wat een sukkel

 • Haye.974
  Haye.974 මාස 4කට පෙර

  Protected, protected a bradda

 • BestRolf
  BestRolf මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

  Voor iedereen die zegt dat dit snitchen is: het was openbaar op tv dus die Steven had het sowieso later al gezien.

 • 3’myguys
  3’myguys මාස 4කට පෙර

  stefan is echt een topgozer

 • Simcha Streutgers
  Simcha Streutgers මාස 4කට පෙර

  Goede presentator stelt vragen en geeft niet zomaar een negatieve mening ❤️💪

 • lamaboy
  lamaboy මාස 4කට පෙර

  Goede serie, kijk echt iedere aflevering. Leuke gast en goede vragen.

 • Mark Smit
  Mark Smit මාස 4කට පෙර

  Ik wens Steven heel veel succes met zijn eerstvolgende functioneringsgesprek....Maar serieus: Zijn goede bedoelingen en aanpak zijn door deze afleveringen helder geworden. Het is gewoon jammer dat die boys met wie hij "een band" heeft niet allemaal (willen) realiseren hoe gevoelig dit ligt. Aan de ene kant eisen die boys dat de politie zich anders opstelt (dus zoals Steven), aan de andere kant naaien ze hem "met schijt" en zetten ze hem bewust of onbewust voor lul, op camera! Dan kan Steven zeggen 'ja maar ik zie de persoon en het gedrag apart van elkaar', maar dat slaat natuurlijk nergens op. Voorbeeld: als ik tegen zijn politiewagen sta te pissen en ik zeg 'ja maar dit is mijn gedrag, niet hoe ik ben als persoon' dan is het dan oke? Dit valt denk ik niet te rijmen met de rol die de politie heeft. Ik vind het mooi hoe Steven het benadert, maar ik ben bang dat hij te optimistisch is...

 • Omar Kbiri
  Omar Kbiri මාස 4කට පෙර

  De beste man is een wijkagent. Met als hoofddoel het realiseren van een sterke band met de lokale inwoners van diens werkgebied. Hierdoor kan hij het beleid van de overheid via diens instellingen zoals de politie en of andere relevante organisaties die zorg en service bieden ten goede van de veiligheid van de samenleving zo goed mogelijk ondersteunen. Je vaart volgens mij als wijkagent op kennis en kunde. Kunde leer je along the way via je opleiding en de praktijk. Maar relevante kennis kun je moeilijk alleen doen als wijkagent. Daar heb je de inwoners van je wijk ook voor nodig. Je bouwt een band op. Bouwt aan een sterke relatie die uitgaat van vertrouwen op de basisprincipes. Dat je dan tussen de regels moet bewegen om met de moeilijkste kern in contact te komen. Dat is wat je dan doet. Je creëert zo een positie die uniek is en je kan verrijken met informatie die heel veel goeds kan doen. Ook zeer zeker in preventieve zin. Wanneer je weg kijkt en wanneer je ingrijpt is een spel. Want ga je te hard dan beboet je allicht hooguit een klein vergrijp en dondert je brug tot ze in elkaar door een breuk in het vertrouwen. Wie weet wat je dan mist? Misschien kan hetgeen wat je dan kan doen van echte waarde uit je zicht is verdwenen. Shout out naar Steven. Dank voor de inzet en werk.

 • Ricky Mokum
  Ricky Mokum මාස 4කට පෙර

  Het zou de jongens sieren om deze gast op zn flikker te geven en ja ik ben tegen wapens. Alleen naait hij deze "goede" agent erbij. Het dekt ze , hij is goed met ze , hij heeft hun respect dus dit kan niet.

 • Rout Rout
  Rout Rout මාස 4කට පෙර

  Ik snap Steven wel hij denkt gewoon aan een stereotype met een mes. Want als ik soms over straat loop zie ik ook wel van die ventjes waarvan ik denk ja die heeft een mes bij zich. Maar ja dan bel ik ook niet de politie.

 • Walid Mohmand
  Walid Mohmand මාස 4කට පෙර

  Dit zou je kinderen maar zijn. Ik zou echt mijzelf mislukt voelen en levenslang misselijk zijn. Schandalig

 • M 99
  M 99 මාස 4කට පෙර

  Ze gebruiken die Steven om hun wangedrag tegen andere agenten te legitimeren. Iedere agent die niet in hun hol kruipt is n racist, kkflikker en bij voorbaat fout. ik zie zelden filmpjes dat de potentiele dader zich voorbeeldig gedraagt waarna de agent over de schreef gaat. Toon respect krijg respect. Gedraag je en de politie heeft niks te zoeken bij je.

 • The groover
  The groover මාස 4කට පෙර

  wel ironisch dat ajouad wordt beschuldigd van snitchen terwijl dat jong zelf dat mes aan de cameraman laat zien! dat jong verlinkt zich zelf , mooi voorbeeld van domme jongens worden snel gepakt. oftewel wanna be thugs worden snel gepakt.

 • Clash Gamer
  Clash Gamer මාස 4කට පෙර

  Als Ajouad en Danny nou samen is een programma maken 🤨😍

 • Simcha Streutgers
  Simcha Streutgers මාස 4කට පෙර

  Die agent pak het wel goed aan respect ✊ ❤️

 • Omar Hashemi
  Omar Hashemi මාස 4කට පෙර

  Steven is een topgozer. Wat een reactie ik had dat niet verwacht. Hij beoordeelt niet en hij weet waarmee hij te maken heeft.

 • Rana Kaya
  Rana Kaya මාස 4කට පෙර

  er moeten echt meer wijkagenten als steven zijn voor zulke heb ik respect

 • Very Nice
  Very Nice මාස 4කට පෙර (සංස්කරණය කළ)

  Agent Steven komt op mij over als iemand die er wel van geniet dat er nog gasten zijn die vriendelijk met hem omgaan (ze hebben door zijn houding en persoonlijkheid immers weinig van hem te duchten), maar tegelijkertijd tegen het probleem aanloopt dat eigenlijk niemand die hem kent hem nog serieus neemt als agent.

 • J Po
  J Po මාස 4කට පෙර

  Steven is een topgozer, maar stelt zich erg kwetsbaar op tegenover deze jongens. Hij is maar een wijkagent alleen. Hij zou nog eens naar het advies van zijn collega's moeten luisteren. Wat als hij een keer geen taxiritje uitvoert? Is het dan nog steeds een "faka broeder" ?

 • Chef
  Chef මාස 4කට පෙර

  Die agent heeft echt een hart van goud